Pensiunea Trident 4* Costinesti

Costinesti (Romania)

de la

Asezarea pensiunii in vecinatatea marii face posibila realizarea unei cure heliomarine, precum si oportunitatea de a se bucura de climatul bogat in aerosoli salini Accesul la plaja se face coborand pe scara sau exista si posibilitatea de a cobora pe o rampa situata la 100 m in partea dreapta spre Obelisc. 

DOTARI GENERALE: 

- 14 camere duble cu pat matrimonial , 1 apartament junior de Luxe – suite, 1 apartament senior de Luxe suite

- parcare subterana pazita, monitorizata video ( maxim 10 locuri de parcare)

-sistem integrat de sonorizare; acces in pensiune securizat -numai pentru turistii cazati,

- receptie si salon de primire, camera de bagaje;

- rampa acces persoane cu handicap, cadru si carucior special pentru transport persoane cu handicap, scaune speciale pentru dus pentru persoane cu handicap. 

Detaliile ofertei

Destinatie: Costinesti (Romania)
Numar de nopti: 6 nopti
Hotel: Pensiunea Trident
Transport: Fara transport
 • Servicii incluse

  Pensiunea dispune de spatii generoase de cazare 8 camere duble superioare , la etaj, si 6 camere duble la parter ( construite in anul 2012) – TOTAL 14 camere duble toate sunt cu pat matrimonial, 1 apartament Junior de Luxe suite, 1 apartament Senior de Luxe suite), modern mobilate si dotate dupa ultimele cerinte in domeniul turismului. TV – PLASMA cu diagonala 110 cm) , pe terasa din gradina de vara , iar ca sejurul sa fie cat mai placut si relaxant atat pentru parinti, bunici cat si pentru copii,  in spatiul verde al pensiuni-turistice este amenajata  o zona cu vegetatie exotica, gradina de vara cu loc de joaca pentru copii ce contine, balansoar, leagan, tobogan, cos de baschet,  minicarting mecanic - KETTLER , TIR cu arcul, palete de tenis de plaja ( beach ball) , echipament pentru joc de fotbal pe plaja ( beach football in roundtrip) diverse jocuri antrenante tip Tenis de masa pt cop , DART”S cu magnet, Marocco, Monopolly, Sah si multe multe alte surprize pe care le veti descoperi singuri inca de la intrarea pe sub pergola plina cu flori de salcam.

 • Servicii neincluse

  Room Service si Piscina.

 • Suplimente si reduceri

  14 camere duble fiecare avand balcon propriu ( balcoanele au cate 2 sezlonguri sau scaune din bambus + 1 masuta ) dispuse astfel : 6 camere la parter ( 4 spre mare  si 2 spre gradina )  si 8 camere la etaj ( 6 cu balcon spre mare, 2 cu balcon cu vedere vedere laterala spre mare si 2 cu balcon vedere spre gradina )

  La parter 6 camere duble construite in anul 2012: 4 camere duble cu pat matrimonial, cu balcon, spre mare ( Atentie din aceste camere nu se vede marea) si 2 cu balcon spre zona verde . Camerele duble de la parter au 1 pat dublu matrimonial, 2 fotolii si 1 masuta ,1 birou cu oglinda , taburet, noptiera, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, TV - cablu TV, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu pentru depozitarea bagajelor, masa de calcat rufe, uscator de rufe, aer conditionat. 

  La etaj 8 camere duble superioare : 3 camere au balconul spre mare , 2 camere au bolconul cu vedere laterala spre mare , iar 3 camere au balconul spre zona verde amenajata in cadrul pensiunii.  Camerele duble superioare au 1 pat dublu matrimonial, 2 fotolii si 1 masuta, birou cu oglinda, taburet, 2 noptiere, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, cablu TV, TV - PLASMA cu diagonala de 1,00 m si DVD, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu de depozitare a bagajelor, masa de calcat rufe, uscator de rufe, racitor pentru minibar, caseta de valori - seifuri pentru depozitarea obiectelor de valoare, aer conditionat, telefon.

  In aceste camere pot fi cazati maxim 2 adulti insotiti de 2 copii.

  1 apartament Senior de luxe suite compus din 2 incaperi , ambele dotate cu aer conditionat:

  1. living extins (40 mp) vedere spre mare, cu balcon, 1 canapea extensibila si 1 masuta,1 pat dublu cu 2 noptiere, 2 fotolii, birou cu oglinda, taburet, minibar, cablu TV - TV PLASMA diagonala 1,00 m, 1 DVD, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu pentru depozitare a bagajelor ,telefon, pardoseala tip parchet si

  2. dormitor (24 mp) cu terasa vedere spre zona verde, (1 canapea de gradina si 1 masa), 1 pat dublu matrimonial 2 noptiere, 1 masuta, 1 birou cu taburet, 2 fotolii, baie cu dus . uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, cablu TV -TV, masa de calcat rufe, uscator de rufe, telefon, minibar, caseta de valori - seif pentru depozitare obiecte de valoare, aer conditionat in ambele incaperi. Incaperile sunt delimitate printr-o usa. Accesul la baia din apartament se face separat, din ambele incaperi, fara a se trece prin cealalta camera. In acest apartament pot fi cazate maxim 6 persoane fiind destinata, in principal, parintilor cu 2 copii insotiti si de bunici.

  1 apartament Junior de Luxe suite compus din 2 incaperi cu aer conditionat, despartite printr-o usa dubla glisanta, ambele incaperi cu vedere directa spre mare:

  . living cu vedere la mare cu balcon ( 2 sezlonguri si 1 masuta),  1 canapea extensibila po dormi 2 persoane, 1 masuta, 2 fotolii, birou cu oglinda, taburet, 2 noptiere, cablu TV - TV PLASMA diagonala 1,00 m si 1 DVD, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu de depozitare a bagajelor, 1 baie cu cadita de dus, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, masa de calcat rufe, uscator de rufe, telefon, minibar, caseta de valori - seif pentru depozitare obiecte de valoare,  pardoseala mocheta.

  1 dormitor , vedere spre mare, cu balcon, 1 pat dublu matrimonial, fotoliu, 2 noptiere, birou cu oglinda, 1 taburet, 1 masuta

  - In acest apartament pot fi cazate maxim 4 persoane

 • Alte informatii

  In camerele duble se admit maxim 2 adulti si 2 copii iar cazarea se face dupa urmatoarea calculatie:

  Copii cu varsta 0 - 6 ani. Parintii insotiti de copii: primul copil in varsta de pana la 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera dubla (fara pat suplimentar) cazat impreuna cu ceilalti doi insotitori iar pentru cel de-al doilea copil INDIFERENT DE VARSTA se va caza in pat suplimetar impreuna cu insotitorii , platind tariful pentru pat suplimentar de 40 lei/zi

  Copii cu varsta 6 -12 ani, care sunt insotiti de 2 ( doi) adulti, se pot caza in camere duble impreuna cu insotitorii , in pat suplimentar si platesc tariful pentru pat suplimentar , 40 lei/zi 

Tabel de preturi
Perioada Nr. de nopti Adulti Copii