Circuit India - Triunghiul de Aur

Delhi (India)

de la 999.00 €

Ziua 1. Bucuresti-Delhi


Check-in si îmbarcare pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in si îmbarcare . Sosire în Delhi după miezul noptii. Transfer la hotel pentru cina si cazare în zona Delhi.


 Ziua 2. Delhi-Mandawa


Mic dejun. Plecare spre Mandawa.Explorarea orasului traditional, cunoscut pentru fortareata sa, dar si pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele înfatisand zei, zeite, animale, dar si diverse scene din timpul colonizării britanice. Cina si cazare la hotel în zona Mandawa


 Ziua 3. Mandawa – Jaipur


Mic dejun. Dimineata, plecare spre Jaipur.  După-amiază, vizitarea bazarului din orasul Jaipur cu ricsa. Ccina si cazare la hotel în Jaipur.


Ziua 4. Jaipur


Mic dejun. Se viziteaza Fortareata  Amber, o atractie turistică situată la aproximativ 11 km de oras, la poalele muntelui si Palatul Vanturilor - Hava Mahal– un complex covârsitor cu palate sofisticate, grădini si curti, artă decorativă si usi sculptate. Cina si cazare la hotel in Jaipur


 Ziua 5. Jaipur-Fatehpur Sikri-Agra


Mic dejun. Dimineata, plecare spre Agra, cu un popas în Fatehpur Sikri pentru a vizita orasul abandonat construit, din gresie rosie, de catre Marele Mughal Împaratul Akbar, drept capitală si palat în secolul al XVI-lea. Cina si cazare la hotel în Agra.


 Ziua 6. Agra


Mic dejun. Dimineata vizită la Taj Mahal – un monument închinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura albă a fost adusă de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanti. Construit de Împaratul Mughal Shah Jahan pentru a-si exprima dragostea pentru sotia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII.  În continuare, vizită la Fortareata Red Agra – o adevarată capodoperă arhitecturală. Cina si cazare la hotel în Agra.


 Ziua 7. Agra-Delhi


Mic dejun la hotel. Dimineata, plecare spre Delhi, sosire în oras si timp liber la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul, cumpărături si vizite individuale. Cina si cazare la hotel în zona Delhi.


Ziua 8. Delhi


Mic dejun. Check-out de la hotel si turul orasului vechi Delhi ce include: Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareată Red Fort (exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India si una dintre cele mai mari din Asia (exterior). Turul continuă apoi în noul Delhi cu o vizită la Qutub Minar – cel mai înalt turn de piatră din India. Veti putea admira în tur panoramic Poarta Indiei, Palatul Parlamentului si Casa Prezidentială.  Întoarcere la hotel pentru cina (laveti a dispozitie o camera dubla pentru 4 persoane timp de 2 ore). Seara tarziu transfer către aeroport.


Ziua 9. Delhi-Bucuresti


Check-in si îmbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

Detaliile ofertei

Destinatie: Delhi (India)
Numar de nopti: 7 nopti
Hotel:
Transport: Cu avion
Companie de transport: AIR FRANCE
Pornire din: Bucuresti
Detalii plecare: 06:05
Detalii intoarcere: 00:35
 • Servicii incluse


  • Trasport cu avionul pe ruta Bucuresti - Delhi - Bucuresti

  • Cazare 7 nopti in hoteluri de 3 si 4* cu Demipensiune

  • Asistenta turistica in limba romana

  • Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului

  • Taxe de aeroport

 • Servicii neincluse


  • Zbor Oradea-Bucuresti-Oradea

  • Asigurare medicala si asigurare storno (Neinclus)

  • Intrari la obiectivele turistice: 75 euro/ persoana (se achita in destinatie)

  • Bacsisuri pentru ghidul si soferul local (se achita in destinatie)

  • Taxe de viza si procesare acte - 90 Euro / persoana (Optional)

 • Suplimente si reduceri

  ToÈ›i pasagerii internaÈ›ionali care călătoresc în India (inclusiv pasagerii aflaÈ›i în tranzit) trebuie să se înregistreze în mod obligatoriu pe Air Suvidha Portal (www.newdelhiairport.in/airsuvidha/apho-registration).

 • Alte informatii

Tabel de preturi
Perioada Nr. de nopti Adulti Copii
18.04.2022 7 999.00 € 0.00 €