Circuit Bangkok & Phuket - Paradisul Exotic 2020/2021

Bangkok - Piaţa Plutitoare - Templul Tigrilor - Podul peste Râul Kwai – Ayutthaya - Phuket Phang Nga Bay - Phi Phi Island (Thailanda)

de la 1539.00 €

Ziua 1. Plecare din București


       Călătoria noastră începe de pe Aeroportul Internațional Otopeni București, de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre Bangkok.


Ziua 2.  Sosire in Bangkok


       Aterizăm pe Aeroportul Internațional din Bangkok, de unde avem transfer la hotelul unde ne vom caza pentru următoarele zile.


Ziua 3. Bangkok


       Ne propunem să fim matinali și să nu pierdem nicio secundă din această vacanță, așa că, după micul dejun pornim spre centrul orașului Bangkok, pentru a vizita Palatul Regal, unul dintre cele mai vizitate puncte de atracție din oraș, un complex de temple, palate și clădiri oficiale, folosite în prezent de familia regală pentru evenimentele oficiale. Următorul pe lista de nestemate ale capitalei Bangkok este sanctuarul Wat Phra Kaeo, cel mai important templu din Complexul Palatului Regal, unde stă adăpostit Buddha de Smarald, comoara națională, considerat protectorul Thailandei. În timpul vizitei la Templul Wat Trimit, vom avea ocazia să admirăm cea mai mare statuie de aur din lume, reprezentându-l de Buddha, de aici și numele alternativ al templului: Templul Buddha de Aur. Vom vizita în continuare Templul Wat Pho, denumit și Templul lui Buddha Culcat, cel mai mare și mai vechi templu din Bangkok, unde vom regăsi una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha.


Ziua 4. Bangkok


       Avem o zi liberă în Bangkok, în care ne putem plimba pe îndelete după pofta inimii. Ai putea merge la shopping pentru a găsi cele mai alese suveniruri pentru cei dragi, Bangkok fiind una dintre primele zece destinații din lume preferate pentru această activitate distractivă și relaxantă deopotrivă. Poți opri în centru pentru o experiență culinară, sau, alternativ, poți alege unul dintre tururile opționale pe care ți le-am pregătit. 


Bangladerat protectorul Thailandei. În timpul vizitei la Templul Wat Trimit, vom avea ocazia să admirăm cea mai mare statuie de aur din lume, reprezentându-l de Buddha, de aici și numele alternativ al templului: Templul Buddha de Aur. Vom vizita în continuare Templul Wat Pho, denumit și Templul lui Buddha Culcat, cel mai mare și mai vechi templu din Bangkok, unde vom regăsi una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha.


Ziua 5. Bangkok - Phuket


            După micul dejun, avem transfer la Aeroportul din Bangkok, de unde ne vom îmbarca pentru un zbor intern spre Insula Phuket, denumită si „Giuvaierul Muntelui si Mării”, o salbă de golfuri si statiuni turistice, cu peste o duzină de insulite verzi adiacente si privelisti de basm. Transfer si cazare la un hotel aflat în cea mai frumoasă statiune a insulei: Patong. Timp liber pentru relaxare. Seara mergem în zona de divertisment, în apropierea străzii Bangla


Ziua 6 - 9. Phuket


       Vom petrece patru zile de vacantă pe insulă, în Stațiunea Phuket, unde ne vom relaxa la plajă. Avem posibilitatea de a practica sporturi nautice, precum zborul cu parașuta de-a lungul Golfului stațiunii. Se vor organiza deplasări în excursii opționale de jumătate de zi sau o zi, în insulele Phi-Phi sau James Bond, ce au fost folosite ca platouri de filmare pentru filme ca Golden Gun sau The Beach. Vom vizita (opțional) capitala insulei pentru a admira casele coloniale portugheze înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO, Marele templu Hanuman, piețele unde au loc diferite festivaluri, cum ar fi festivalul Florilor sau Festivalul Vegetarienilor. Pentru a cunoaște mai bine cultura locală, vom asista opțional la spectacolul Fantasia, un gen de spectacol cu foarte mulți actori și figuranți. Nu rata oportunitatea de a te juca și a te apropia de tigrii la Tiger Kingdom, unde aceste animale îmblânzite au fost născute și crescute în captivitate. O fotografie în care stai nonșalant lângă un tigru viu în carne și oase va fi cu siguranță ceva demn de arătat prietenilor.


       Spre seară, ne vom deplasa în cel mai sudic punct al Insulei Promthep – Capul lui Brahma – pentru a asista, într-un decor feeric, la “Sărutul Soarelui


cu Apele Oceanelor”, pe linia mediană virtuala întretăierii apelor Oceanului Indian cu cele ale Oceanului Pacific, pornind din fața Marelui Far al Amiralului Chumphon. Se pot rosti aici și dorințe, care, potrvit legendei, se vor împlini. După asfințit, plajele si străzile se transformă în adevărate destinații de distracție, similare cu Ibiza sau Mallorca. Vei fi surprins de faptul că acestă insulă liniștită ce pare în timpul zilei un paradis al relaxării, are o viață de noapte atât de intensă.


Ziua 10. Plecare din Phuket


       Transfer la aeroport pentru a ne îmbarca pentru zborul spre București.


dvom 

Detaliile ofertei

Destinatie: Bangkok - Piaţa Plutitoare - Templul Tigrilor - Podul peste Râul Kwai – Ayutthaya - Phuket Phang Nga Bay - Phi Phi Island (Thailanda)
Numar de nopti: 8 nopti
Hotel:
Transport: Cu avion
Pornire din: Bucuresti
 • Servicii incluse

  -Bilet de avion Bucureşti – Bangkok si Phuket – Bucureşti,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
  -Taxele de aeroport ;
  -Bilet de avion Bankgok – Phuket;
  -Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
  -8 nopţi de cazare  cu mic dejun   în hoteluri de 4*: 3 nopţi în Bangkok şi 5 nopţi în Phuket;
  -Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
  -Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
  -Asigurare medicală de călătorie şi storno;
  -Ghizi locali;
  -Conducător de grup român.

 • Servicii neincluse

  -taxă de viză pentru Thailanda: aprox. 55 euro/pers. (care se va achita la sosirea pe aeroportul din Bangkok);
  -Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
  -Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;
  -Alte servicii decât cele menţionate în program;
  -Taxa de ieşire din  ţară, dacă se aplică;
  -Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

 • Suplimente si reduceri

  -Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane, pretul se va recalcula.


  -Supliment de single 365 €

 • Alte informatii

Tabel de preturi
Perioada Nr. de nopti Adulti Copii
31.01.2020 8 1539.00 € 0.00 €
20.02.2020 8 1539.00 € 0.00 €
28.11.2020 8 1539.00 € 0.00 €