Circuit Bangkok & Krabi – Paradisul Exotic 2020/2021

Bangkok - Piaţa Plutitoare - Templul Tigrilor - Podul peste Râul Kwai – Ayutthaya - Krabi Phang Nga Bay - Phi Phi Island (Thailanda)

de la 1539.00 €

Ziua 1. Plecare din București


       Călătoria noastră începe de pe Aeroportul Internațional Otopeni București, de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre Bangkok.


Ziua 2.  Sosire in Bangkok


       Aterizăm pe Aeroportul Internațional din Bangkok, de unde avem transfer la hotelul unde ne vom caza pentru următoarele zile.


Ziua 3. Bangkok


       Ne propunem să fim matinali și să nu pierdem nicio secundă din această vacanță, așa că, după micul dejun pornim spre centrul orașului Bangkok, pentru a vizita Palatul Regal, unul dintre cele mai vizitate puncte de atracție din oraș, un complex de temple, palate și clădiri oficiale, folosite în prezent de familia regală pentru evenimentele oficiale. Următorul pe lista de nestemate ale capitalei Bangkok este sanctuarul Wat Phra Kaeo, cel mai important templu din Complexul Palatului Regal, unde stă adăpostit Buddha de Smarald, comoara națională, considerat protectorul Thailandei. În timpul vizitei la Templul Wat Trimit, vom avea ocazia să admirăm cea mai mare statuie de aur din lume, reprezentându-l de Buddha, de aici și numele alternativ al templului: Templul Buddha de Aur. Vom vizita în continuare Templul Wat Pho, denumit și Templul lui Buddha Culcat, cel mai mare și mai vechi templu din Bangkok, unde vom regăsi una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha.


Ziua 4. Bangkok – Krabi


       După micul dejun, avem transfer la Aeroportul din Bangkok, de unde ne vom îmbarca pentru un zbor intern spre Insula Krabi.


Ziua 5 - 8. Krabi


       Insula Krabi oferă nenumărate opțiuni pentru relaxare și distracție, fie că ești pasionat de sporturi, shopping sau experiențe culinare și culturale, așa că îți recomandăm să îți planifici dinainte activitățile pentru a te asigura că nu pierzi niciun moment din vacanța ta. Dacă ești pasionat de sport și mișcare, dar și de minunatele peisaje exotice, ai putea alege snorkeling, rafting sau rock climbing, o plimbare cu o barcă de pescuit sau, de ce nu, un tur al insulei pe bicicletă. După asta, te poți relaxa la un SPA Thailandez local sau te poți bucura de un masaj chiar pe plajă. Știai că, înainte de a deveni destinație turistică, insula Krabi a fost un paradis al elefanților? Încă mai poți găsi aici tabere cu elefanți și îți recomandăm să le faci o vizită, pentru că sigur te va binedispune. Nu rata Plaja Phra Nang, poate cea mai frumoasă din zonă și izvoarele termale Klong Thom, așezate, cum nu se poate mai bine, lângă o pădure tropicală. O altă locație absolut feerică este Parcul Natural Thung Teao, unde vei găsi Laguna de Cristal, cu o apă mai curată și mai albastră decât ai visat vreodată. Tot aici poți admira animale spectaculoase, unele fiind rare sau pe cale de dispariție. Desigur, nici peșterile nu puteau lipsi de pe insulă, așa că și acestea merită vizitate. Îți recomandăm Peștera Wat Tham Sua, ce găzduiește un templu budist, fiind considerată una dintre minunile naturale ale Thailandei. Această peșteră constituie și un adăpost pentru călugării ce locuiesc și se roagă aici. Poți face un tur opțional pe Insula Ko Phi Phi Don, pe plajele căreia vei întâlni macaci prietenoși care abia așteaptă să îi hrănești cu banane. Cu siguranță te așteaptă o vacanță de neuitat. Seara poți merge pe o plajă liniștită pentru a privi cerul înstelat sau a face o baie nocturnă în apele cristaline. Însă, dacă preferi viața de noapte și cauți un loc plin de muzică și agitație, îți recomandăm să petreci serile pe plaja Ao Nang, plină de baruri și restaurante cu mâncare delicioasă și cocktail-uri pe alese.


Ziua 9. Krabi


       După micul dejun, ne mai rămâne puțin timp liber în care ne putem plimba pe îndelete după pofta inimii. Ai putea merge la shopping pentru a găsi cele mai alese suveniruri pentru cei dragi. Te mai poți opri undeva pentru o ultimă experiență culinară. După-amiaza, ia-ți la revedere de la plajă și peisajele superbe din Krabi. Cazare în Krabi.


Ziua 10. Plecare din Krabi


       Transfer de la hotel la aeroportul din Krabi, de unde ne vom îmbarca pentru zborul spre București.


 

Detaliile ofertei

Destinatie: Bangkok - Piaţa Plutitoare - Templul Tigrilor - Podul peste Râul Kwai – Ayutthaya - Krabi Phang Nga Bay - Phi Phi Island (Thailanda)
Numar de nopti: 8 nopti
Hotel:
Transport: Cu avion
Pornire din: Bucuresti
 • Servicii incluse

  -Bilet de avion Bucureşti – Bangkok si Krabi – Bucureşti,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
  -Taxele de aeroport ;
  -Bilet de avion Bankgok – Krabi;
  -Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
  -8 nopţi de cazare  cu mic dejun   în hoteluri de 4* : 3 nopţi în Bangkok şi 5 nopţi în Krabi;
  -Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
  -Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
  -Asigurare medicală de călătorie şi storno;
  -Ghizi locali;
  -Conducător de grup român


   

 • Servicii neincluse

  -taxă de viză pentru Thailanda: aprox. 55 euro/pers. (care se va achita la sosirea pe aeroportul din Bangkok)
  -Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
  -Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane;
  -Alte servicii decât cele menţionate în program;


  -Taxa de ieşire din  ţară, dacă se aplică;
  -Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).
  onate în program;
   -Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
  -Asigurare medicală de călătorie şi storno;
  -Ghizi locali;
  -Conducător de grup român

 • Suplimente si reduceri

  -Supliment de single 385 €


  -Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane, pretul se va recalcula.


   


   

 • Alte informatii

Tabel de preturi
Perioada Nr. de nopti Adulti Copii
31.01.2020 8 1539.00 € 0.00 €
20.02.2020 8 1539.00 € 0.00 €
20.10.2020 8 1539.00 € 0.00 €
28.11.2020 8 1539.00 € 0.00 €