Aqvatonic Balneo Spa&Hotel 4* Eforie nord 2020

Eforie nord (Romania)

de la 325.00 RON

Hotel: a fost inaugurat in vara 2016, dupa o renovare complete si face parte din Complex Steaua de Mare, alaturi de Hotel Delfinul, Hotel Meduza, cu care imparte toate facilitatile oferite de complex – cele doua restaurante principale, braseria, fast-food- ul, barul panoramic de la etajul 14 al hotelului Delfinul, locurile de joaca interioare si exterioare, salile de conferinta, precum si baza de tratament, una dintre cele mai moderne baze de pe litoral.
Camere : dotate cu mobilier nou, aer conditionat, TV LCD, internet wireless, minibar, mocheta, baie proprie cu dus, esspresor cafea, uscator de par, seif, fier de calcat.
Camere duble la mezanin (nu se poate instala pat suplimentar)- au capacitatea maxima pentru 2 persoane + 1 copil mic ce poate fi acomodat intr-un patut special ce se adapteaza peste biroul de lucru existent. Suprafata totala a camerei este de 16 mp si dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, un generos LCD TV de 42″, birou de lucru, racitor de vinuri, espressor de cafea, cabina de dus cu hidromasaj, seif si WiFi; 
Camere duble la etaj cu vedere partiala la mare- au capacitatea pentru 2 persoane + maxim 2 copii ce pot fi acomodati in patul generos sau pe o sofa de 1.40 m situata in dreptul ferestrei. Suprafata totala a camerei este de 18 mp si dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, o sofa de 60 x 140 cm , un generos LCD TV de 42″, minibar modern, espressor de cafea, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si WiFi; 
Camere duble la etaj cu vedere frontala la mare- o capacitate pentru 2 persoane + maxim 2 copii ce pot fi acomodati in patul generos sau pe un pat suplimentar contra unui cost suplimentar. Suprafata totala a camerei este de 20 mp si dispune de un pat matrimonial de 160 x 200 cm, un fotoliu de relaxare , un birou de lucru cu scaun, un generos LCD TV de 42″, minibar modern, espressor de cafea, cabina de dus, uscator de par, fier de calcat, seif si WiFi; Apartamente- au o vedere partiala la Portul Agigea si Marea Neagra, fiind amplasate pe latura nordica a hotelului. 
Apartamentele sunt compuse din living si dormitor, un hol si un grup sanitar. Dormitorul este dotat cu un pat dublu de 160×200 + o sofa de 140 x 60 cm + LCD TV de 40″. Livingul este dotat cu o canapea extensibila de 180×70 cm (180×140 cm cand este deschisa), o sofa de 140 x 60 cm in dreptul geamului si un LCD TV de 40″. Suprafata totala a apartamentului este de 35 mp iar biroul, minibarul, cele 2 dulapuri duble, esspresorul de cafea, si aerul conditionat sunt disponbile in holul apartamentului de unde se face si accesul catre baia dotata cu o cada de 120 cm, articole de toaleta, uscator de par, prosoape, halate si papuci.


Masa: in functie de gradul de ocupare mesele se vor servi in sistem bufet sau a la carte in cadrul Restaurantului Meduza sau Braseriei Steaua de Mare, in functie de sezon. 
Copii: 0-2,99 ani gratuit cazare si masa; In limita disponibilitatii pot beneficia de paturi de copil;3-7,99 ani au cazare gratuita si achita 50% din masa, fara pat suplimentar. Pot fi acomodati pe sofa disponibila in camerele care dispun de aceasta facilitate;8-13,99 ani au cazare gratuita si achita 75% din masa, fara pat suplimentar. Pot fi acomodati pe sofa disponibila in camerele care dispun de aceasta facilitate; pat suplimentar 45 RON/zi in functie de diponibiltate si capacitatea camerei(numai in Front Sea View sau Apartament).


Servicii gratuite: transmitere corespondenta, trezire la ora solicitata, transmitere mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, comenzi taximetre; 
Toate pachetele beneficiaza de acces la Aqvatonic Med Spa si Fun Zone, acces gratuit la Meduza Play Ground (deschis in perioada iunie-septembrie), acces la locurile de joaca exterioare si jucariile gonflabile din cadrul complexului, acces la Gradinita Casuta cu Povesti si spectacolele din cadrul acesteia (deschis in perioada iulie-august).

Detaliile ofertei

Destinatie: Eforie nord (Romania)
Numar de nopti: 1 nopti
Hotel:
Transport: Fara transport
 • Servicii incluse

  -cazare in dubla premium


  -all inclusive

 • Servicii neincluse

  -transport

 • Suplimente si reduceri

 • Alte informatii

  Oferta Standard Vara 2020

Tabel de preturi
Perioada Nr. de nopti Adulti Copii
15.06 - 11.07.2020 25.08 - 08.09.2020 1 325.00 RON 0.00 RON
12.07 - 24.08.2020 1 380.00 RON 0.00 RON